Ei mint enorm și fură monstruos

Filosofia penală a PSD: furi, te prinde (chiar și cu legile astea noi făcute de hoți pentru hoți), păi stai acasă și-ți plătești singur ciorba drept pedeapsă, fraiere.

Am văzut la tv un senator PSD făcând teoria suferinței pe canapea: “păi știți cât de greu e să stai atâta vreme doar în casă?” N-am nicio îndoială că mii dintre votanții partidului său înțeleg perfect despre ce vorbește, că doar ei stau acasă de ani de zile, fără loc de muncă și fără bani de fugă, victime credule ale prosperității făgăduite și niciodată oferite de acești corupți fandosiți.

În studio la Digi 24, dl. senator Daniel Breazu rostește următoarea enormitate: “Decât să stea pe banii noştri în puşcărie, mai bine să stea acasă pe banii lor. Cred că vor suferi mult mai mult, să cheltuiască bani pe consumabile, hrană.” Dl. senator e roșu-n obraji, dar pare doar fard, nu rușine.

Dl. Breazu are nume predestinat. “Breaz” înseamnă “cu o pată albă-n frunte sau o dungă pe bot”. Dl. Breazu e pătat, fără discuție, dar nu cu alb – iar dunga, cine știe, o fi în buletin.

25 comentarii Adaugă comentariu

 1. #2

  Cred ca toata clasa politica traieste momente inaltatoare. Mai devreme, dar ce sa-i faci…
  Cred ca jaful care urmeaza va fi grotesc. Analfabetii care conduc au o “imaginatie” precara. Ai putea crede ca papusarii lor sunt mai destepti, dar e o iliuzie.

  Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 5
 2. #3

  Populatia sa fie la fel de constienta ca pana acum. Va fi jefuita neintrerupt. Acum se face doar o reimpartire a prazii.

  Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
 3. #6

  Eu chiar nu-i inteleg! Par dezorganizati. De ce nu legifereaza ca pedepsele ptr coruptie sa se efectueze in Parlament sau la sediile psd?

  Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
  • Bă, să o ții minte pe asta. Tu glumești, dar peste ceva timp sigur or să fete ideea asta vreun Șerban Nicolae, vreun Codrin, vreun bou din ăsta

   Thumb up 0 Thumb down 0
  • Hai, să nu fim răi în Săptămâna Luminată, îi pedepsim altfel, le batem obrazul și se vor rușina! :)))

   Thumb up 0 Thumb down 0
  • @Sanda: Asta nu merge. Bătaia e degradantă și se vor plânge la CEDO.

   Thumb up 0 Thumb down 0
  • Pînă una alta, fiecare corupt de lux își execută pedeapsa pe unde apucă: Madagascar, Costa Rica, Serbia… săracii.

   Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Si ar primi si 8 euro/zi indemnizatie de stat acasa? Sau doar amaratii care nu au conditii bue acasa?

  Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
 5. Conditii bune, scuze!

  Thumb up 4 Thumb down 1
 6. Domnule Vlad, nu mai “domniti” atata leprele astea.

  Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
 7. Un comentariu deosebit de trist, dar Daniel Breaz nu face decât să respecte linia partidului. (p.s. Numele e Breaz, nu Breazu)

  Thumb up 3 Thumb down 5
 8. In Romania sunt zeci de mii de persoane cu dizabilitati locomotorii grave care nu pot iesi din casa in absenta unei infrastructuri accesibilizate. Ele stiu cat de greu e sa stai in casa! Si stiu si din vina cui nu pot iesi din casa!

  Thumb up 4 Thumb down 1
 9. problema este că nu prea mai e nimic de furat:
  – economia este aproape privatizată, iar jumătate este a străinilor
  – agricultura este privatizată, iar aproape jumătate din pământ este al străinilor
  – locuri de muncă nu sunt, decât cu șpagă
  – iar ca să finanțeze imensul aparat bugetar cu toți funcționarii care taie frunze la câini se împrumută ca’n timpul crizei cu sume uriașe
  cred că le sună ceasul în curând…

  Thumb up 5 Thumb down 1
  • Va amăgiți că nu mai este nimic de furat. Unde mai există o speranță o fura și pe aceea. Dar deja ne împrumutăm exagerat ca sa susținem furtul.

   Thumb up 0 Thumb down 0
 10. Ceea ce se prefigurează este ca prin lege un condamnat să nu dea nimic înapoi și să fie liber sa fure pentru că până la urmă asta este un mod de a lupta cu statul paralel. Din acest motiv ar trebui sa se considere just sa furi inclusiv voturile alegătorilor.

  Thumb up 5 Thumb down 2
 11. Oameni buni, eu chiar am crezut in omul asta, dar imi pare ingrozitor de rau! Aveam impresia ca e ala bun intre aia rai si ca va face ceva sa schimbe raul in bine. Acum,numai cand il vad, mi se face o imensa sila, daca-l mai si aud, vomit! Astia-s incapabili sa vada pe de-a-ntregul, vad doar cu ochelari de cal si ce vor ei!

  Thumb up 1 Thumb down 0
 12. acest individ este rectorul universitatii 1 decembrie 1918 din alba iulia …chiar mi-a fost profesor …nimc de bun de spus despre el

  Thumb up 1 Thumb down 1
 13. Individul e un oportunist sadea, casatorit bine cu fiica de securist, limba-n funduri de sefi de timpuriu. Numai gura e de el, iar discursul precum orizontul lui. Ingust, gaunos. Pe la 37 de ani s-au folosit unii de el (care nu mai puteau sa candideze) si l-au impins rector in timp ce i-au anihilat pe toti posibilii contracandidati. Apoi, cu ajutorul lui Kati Andronescu (mama tuturor gigeilor de teapa lui: Costoiu, Pricopie; gastii i se spune `doamna si vagabonzii”) s-a dus mai departe in Psd. Cu care si-a facut o campanie nerusinata, gretoasa, cu manifestari desprinse din vremea impuscatului, la implinirea a 25 de ani de la infiintarea univ. Universitatea aia mica a lui, nascuta dintr-un avant patriotico-securist dupa 89 cu ajutorul lui Roman, plina de turnatori, dupa ce a scapat de dinozaurii batrani, a dat, numa bine, de dinozaurii mai tineri. care au legat-o definitiv de psd. Halal! Se va schimba guvernarea, sa vedeti ce o s-o ia in freza de la alt ministru nepsd-ist…!

  Thumb up 0 Thumb down 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest blog folosește serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.