Noul Bitdefender Total Security 2020: ambiția protecției informatice totale

Bitdefender a lansat de curând Bitdefender Total Security 2020. Nu este doar un “antivirus”, ci o suită complexă de securitate informatică, a cărei ambiție declarată este de a oferi utilizatorilor protecție totală pentru Windows, macOS, Android și iOS.

Ediția 2020 a Bitdefender Total Security pune accent pe confidențialitatea vieții digitale a utilizatorului și urmărește protecția datelor de pe dispozitivele folosite de acesta. Tehnologiile sofisticate din noua suită de cybersecurity lansată de Bitdefender anticipează, previn, detectează și pot remedia chiar și cele mai recente amenințări cibernetice cu care te poți confrunta pe Internet.

Sunt o mulțime de noutăți și îmbunătățiri în Bitdefender Total Security 2020. Iată câteva:

Microphone monitor: modul nou, care informează utilizatorul ce aplicație accesează microfonul dispoizitivului la un anumit moment. Aplicația în sine nu este blocată, dar utilizatorul este anunțat, astfel încât poate evalua și decide. Acest modul e diferit (și suplimentar) față de cel care protejează și securizează accesul la camera web.

Anti-tracker: modul nou, pentru Windows și Mac OSx, care blockează trackerele care colectează date despre tine. Ai posibilitatea să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care-l vizitezi. Anti-trackerul menține confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța generală a dispozitivului prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Control parental: modul îmbunătățit, care oferă o siguranță sporită copiilor care navighează pe Internet (folosind inclusiv algoritmi de machine learning) și asistență virtuală părinților preocupați de siguranța copiiilor lor. Acest modul are funcții deosebit de utile – de pildă, monitorizează locația copilului, dar îi și permite acestuia să evite telefoanele de verificare incomode din partea părinților cu ajutorul funcției “Sosire în siguranță la destinație”, prin care copilul poate comunica, discret, că totul e în regulă.

Tranzacții bancare sigure: modul îmbunătățit, cu ajutorul căruia poți face cumpărături online și operațiuni bancare dintr-un browser unic, dedicat, anti-fraudă.

Evaluare securitate Wi-Fi: modul îmbunătățit, care evaluează și monitorizează securitatea rețelei Wi-Fi pe care o folosești la un anumit moment.

Alte module: Bitdefender VPN (trafic securizat, criptat), Criptare fișiere (protecție pentru fișierele de pe dispozitivul tău), Firewall de confidențialitate, Portofel Bitdefender (seif cibernetic care-ți securizează parolele, datele cardurilor bancare și alte date confidențiale; administratorul de parole oferă opțiunea completării automate a formularelor on-line), Evaluarea vulnerabilităților (scanner pentru sistemul tău, care identifică breșele de securitate și indică metodele cele mai bune de remediere), Ștergere definitivă (care face exact ce spune, ștergere completă, definitivă, a unui fișier).

În plus, Bitdefender Total Security 2020 folosește motoare perfecționate pentru detecția amenințărilor informatice. Suita este capabilă să oprească cele mai noi variante ale amenințărilor informatice actuale, precum ransomware și minerii de monedă virtuală. De asemenea, Bitdefender 2020 introduce în premieră și protecția în timp real pentru dispozitive cu iOS față de tentative phishing. Indiferent de browserul folosit, noul feature va bloca orice încercare de sustragere a datelor de card sau altor date personale de către o pagină de internet frauduloasă.

Bitdefender este o companie de securitate informatică fondată în România, cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. DE altfel, Bitdefender se plasează constant pe primul loc la evaluările independente făcute de specialiștii în cybersecurity – Bitdefender este alegerea experților.

Astăzi, tehnologiile Bitdefender sunt prezente în 38% dintre soluțiile de securitate de pe piață.

Toate detaliile despre Bitdefender Total Security 2020 pot fi găsite pe pagina produsului, aici. Eu îl recomand.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. sry, off topic – doarece nu am cont de twitter – la tweet-ul “be water” si protestele din hong kong – iata aici un link care exemplifica vizual tacticile folosite
  https://www.reddit.com/r/HongKong/comments/crzt30/the_art_of_protesting_hong_kong_has_evolved_the/

  Thumb up 0
 2. Nivelul de securitate este unul crescut, iar despre brand nu am auzit decat cuvinte de lauda. in schimb nu imi place faptul ca majoritatea producatorilor incearca sa creeze o suita, care, adevarat, este mai usor de utilizat daca nu ai cunostinte de utilizare a calculatorului dar daca nu ai o configuratie destul de buna vei simti o incetinire a sistemului.

  Thumb up 1
 3. stii cumva, angajatii bitdefender au actiuni / obligatiuni la firma?

  Thumb up 1
 4. Multumesc pentru informatie si recomandare!

  Thumb up 0
 5. asteptam concursul:)

  Thumb up 0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest blog folosește serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.