Vodafone lansează Supernet™4G+ și marchează momentul cu un spot-spectacol

Cred că tocmai am văzut cel mai tare spot de anul acesta: Titi Aur, cu Cabral în dreapta, pilotează o mașină de raliu orbește, cu toate geamurile complet acoperite, bazându-se doar pe imaginile transmise live prin streaming HD în interiorul mașinii, din 4 telefoane în 4 tablete. Iată:

Și un stop-cadru din interior:

stop cadru spot TV 04

E posibil? De ce nu? De ce nu, chiar dacă Vodafone, prin rețeaua căreia se face transmisiunea, precizează că filmările au fost făcute “în mediu controlat, de către profesioniști, fără riscuri asupra sănătății” și “nu recomandă realizarea unei acțiuni similare în alte condiții”.

stop cadru spot TV 02

Una peste alta, Vodafone a făcut un spot cu adrenalină și spectacol pentru a semnala lansarea Supernet™4G+, ceea ce înseamnă, practic, viteze mai mari în rețea pe baza tehnologiei 4G+, “cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications”.

Despre ce viteză vorbim, de fapt? “În testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi, afirmă Cătălin Buliga, Technology Director Vodafone România.

Vodafone mai anunță și că are, acum, cea mai extinsă rețea 4G+ în București, în cele 41 de reședințe de județ din țară și în alte 330 de localități.

Pentru a marca lansarea Supernet™4G+, Vodafone oferă și un program bonus special pentru două orașe din România, Cluj-Napoca și Iași: Supernet™4G+ City, ceea ce se traduce prin internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizați în aceste două orașe, în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016.

Supernet 4G+ City in Cluj-Napoca si Iasi

Mișcare bună pentru Vodafone, care a investit constant în ultimii ani pentru creșterea capacității rețelei, și un răspuns corect la cererea clienților, care consumă din ce în ce mai mult video pe dispozitive mobile.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. Respect pentru Titi Aur, dar Chuck Norris poate pilota cu geamurile acoperite cu ajutorul unui simplu telefon fix. Dealtfel, 4G l-a inventat Chuck Norris – a luat 2G si l-a rupt in doua pe genunchi.

  Thumb up 0
 2. Nu înțeleg scopul invențiilor în 4g+/-. 5g e după colt.

  Thumb up 0
 3. recunosc, sunt mai sceptic, dar chiar nu înțeleg de ce aș da bani în plus pe un terminal și pe un serviciu ce-mi oferă o informație cu o miime de secundă mai repede (exceptând situația când, bineînțeles, trebuie să conduc mașina cu geamurile acoperite). deja noile tehnologii merg pe un drum înfundat: oferă din ce în ce mai mult din ce nu ai nevoie. bineînțeles, se vor găsi milioane, chiar miliarde de entuziaști care să cumpere ultima tehnologie care nu le oferă nimic, însă asta nu mai are nimic de-a face cu inovația

  Thumb up 0
 4. Sa inteleg sa s-a rezolvat problema cu abonamentele mari vs cartele prepay ? :)

  Thumb up 0