Cum desfaci o bere cu o foaie de hârtie A4

“If there’s a will, there’s a way” se poate traduce şi prin “dă-mi o foaie de hârtie A4 şi-ţi arăt cum să desfaci o bere rece când ţi-e sete şi n-ai desfăcător la îndemână”.

Aşadar, iată-mă la Arhi acasă, în casa lui cea nouă, fără desfăcător, provocat de SKOL să-i arăt o metodă de a deschide berea, dacă-i să fim descurcăreţi şi să n-o lăsăm să se-ncălzească. Şi nu vrem asta, pentru că o bere de calitate, 100% malţ, nu merită în nici un caz un asemenea abuz. Noi, bărbaţii ingenioşi şi îndemânatici, luăm foarte în serios această activitate de grup, berea în gaşcă, şi ştim să depăşim cu multă hotărâre şi creativitate orice obstacol, mai ales când vine sub forma capacului de bere. Păi ori bem bere, ori bem bere?

Iată, deci, cum se poate desface o bere capsulată cu o foaie de hârtie A4:

Cât despre SKOL – apă, malţ, hamei şi drojdie. Producătorul insistă că a renunţat complet la folosirea mălaiului, care nu face parte din rețeta autentică de fabricare a berii.

E gustoasă.

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. sper sa reziste Arhi la atatea colaborari cu toti din campanie, ca la cata bere o sa bea… :)

  Thumb up 0
 2. Nu prea inteleg cum e 100% malt cand are “apă, malţ, hamei şi drojdie”. Maltul e 100% din ce? Din .. malt?

  Thumb up 0
  • mihai, fara suparare, dar esti cam incordat. Poate ar trebui sa bei “a couple of beers” vorba americanului, cu baietii :)

   Thumb up 0
 3. ai stricat o foaie de hartie alba!
  Da’ muchia de la masa “wenge” a lui Arhi ce avea? Nu era buna?

  Thumb up 0
 4. Cel mai reușit advertorial pe care l-am văzut. În general e interesant cum încerci să le găsești o poveste, însă aici îmbinarea e fără nicio bavură. Ești tare :)

  Thumb up 0
 5. Interesant. Bun de pus pariu cu prietenii la bere :0 Pica de o cinste :)) Data viitoare puneti un microfon, ceva, ca se aude cam prost, in rest filmuletul e ok.

  Thumb up 0
 6. tare, am mai invatat si eu ceva :)

  Thumb up 0
 7. foarte tare :) abia din a cincea incercare mi-a iesit

  Thumb up 0