Detalii despre Revolut Plus, abonamentul Revolut care te protejează de neprevăzut [P]

Cumpărături asigurate contra furtului și deteriorării și rambursări pentru biletele la evenimente anulate, iată doar câteva caracteristici ale acestui abonament.

Una dintre cele mai populare aplicații financiare din România, Revolut, oferă, de anul acesta, un nou tip de abonament, Revolut Plus, axat pe avantaje și protecție la cumpărături on-line, cât și pe asigurări speciale în cazul unor evenimente neprevăzute, cum ar fi anulări de evenimente, concerte, spectacole șamd.

Iată principalele beneficii ale noului abonament Revolut Plus:
 • Asigurare de până la 1000 EUR anual în cazul furtului sau deteriorării produsului respectiv;
 • Politică de rambursare extinsă timp de 90 de zile pentru toate cumpărăturile eligibile, indiferent de politicile de returnare ale comercianților
 • Rambursarea biletelor cumpărate pentru diverse evenimente care sunt anulate, banii fiind returnați direct în contul Revolut
 • Plăți online prin carduri virtuale unice și plăți sigure în magazinele fizice prin servicii de plăți precum Apple Pay sau Google Pay.

Prezentarea oficială a abonamentului Revolut Plus poate fi consultată aici.

Un lucru care mi se pare deosebit de important este că fiecare cont Revolut Plus include și două conturi Junior, prin care copiii pot căpăta primele noțiuni de educație financiară.

Conturile Junior vin cu câte o aplicație și un card care se află sub controlul părinților (sau tutorilor legali), și permit inițierea de task-uri sau definirea de obiective, astfel încât copiii să înțeleagă valoarea banilor și importanța economisirii pas cu pas. În privința asta, aș vrea să observ că, deși aparențele s-au mai schimbat, în esență acestea au fost și primele lecții de responsabilitate financiară pe care mi le-a predat tata, când eram copil, doar că atunci trebuia să mergem efectiv până la CEC ca să scriem cu tocul pe hârtie (toc cu cerneală, adică) ordine de plată pe care să le execute doamna severă de la ghișeu. Mi-au prins bine lecțiile de atunci, și recomand tuturor părinților să facă la fel, cât de devreme se poate – cu instrumente moderne, evident – copiii vor aprecia asta mai târziu.

Serviciul Revolut Plus costă 14,99 lei/lună și poate fi inițializat direct din aplicație.

Revolut este o aplicație financiară globală, lansată în 2015, și care are acum peste 15 milioane de clienți, persoane fizice sau firme, care fac peste 100 de milioane de tranzacții lunar prin intermediul serviciilor sale.

Articol din categoria: ADVERTORIAL

15 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna ziua Vlad,
  Exista vreo optiune de despagubire si pentru faptul ca ai fost nevoit sa asculti manele in vacanta pe Nil?

  3
  1
  • Aia face parte din experienta de jurnalist si blogger 🙂

   0
   0
  • #3 Comentariu nou

   @Vlad, de obicei fiecare articol cu [P] in coada incepea cu o scurta intamplare/experienta traita de autor in trecut, dupa care urma reclama la produsul in cauza. Tocmai acea experienta facea deliciul articolului publicitar si se diferentia fata de celelalte articole publicitare publicate in alte parti. Acum ai sarit partea introductiva. Why, why? 🙁

   0
   0
  • Pai n-am experiente remarcabile cu Revolut, functioneaza fara batai de cap, l-am folosit in UE, Japonia, Zanzibar etc.

   0
   0
  • #5 Comentariu nou

   @Bogdan
   Intamplarea/experienta a fost publicata ieri.
   Daca ai raspuns la comentariul meu, presupun ca ai citit si post-ul de ieri.

   0
   0
  • #6 Comentariu nou

   @Vlad, multumesc pentru raspuns. Ma refeream nu neaparat la o experienta legata ombilical de Revolut, ci la o povestioara de trecere catre articolul publicitar, cum a fost de exemplu la padurea mea si a tatalui sau la acel boxer periculos de cartier pe care l-ai cunoscut in adolescenta. Sincer, ai putea publica o carte doar cu astfel de intamplari, conteaza mult si cum le povestesti.
   @Pricinosu’, era un alt articol si era articol de sine statator din categoria Eu, calator, nu era din categoria cu [P] in coada. Oricum, astfel de intamplari din viata de zi cu zi sunt cele care fac deliciul cititorilor.

   0
   0
  • #7 Comentariu nou

   Era opțional între manele și crocodili. Ai făcut alegerea corectă!

   0
   0
 2. #8 Comentariu nou

  Interesant, la mine in aplicație imi apare protecție de până ma 10k EUR anual, nu 1k.
  Bine, am contul Revolut deschis in UK si cred că diferă politicile.

  1
  1
 3. #9 Comentariu nou

  @Aurel: “până la 10k EUR”

  2
  1
  • #10 Comentariu nou

   Ah, I’m an idiot: acum am văzut ca pe site se vb despre “plus”, nu “metal”. La versiunea metal apare 10k/an protecție 😬

   0
   0
  • Vezi ca au acum 3 abonamente cu beneficii diferite (in plus fata de entry level care e gratuit). Cand calatoream, aveam Premium, dar dup-aia am facut downgrade.

   0
   0
  • #12 Comentariu nou

   @Vlad Petreanu:
   Mulțumesc, am văzut acum. E ok “plus”-ul si prețul este decent (cât câștig din una-doua alimentări de carburant prin Ungaria, folosind conversia de pe card care-mi este mereu favorabilă) 😬

   0
   0
 4. #13 Comentariu nou

  Am revolut din 2018 si am fost multumit pana acum jumatate de an cand au inceput cu obiceiurile bancilor clasice. Imi blocheaza cardul din tranzactii recurente cum ar fi subscriptia Prime pe motiv ca e suspecta, imi blocheaza sume de doua ori pe motiv de peobleme cu procesatorul si multe altele. Au foat revolutionari acum 4 ani insa nu au mai venit cu nimic nou in afara de probleme. Platesc pentru metal dar fara vreun beneficiu real. Partea cu card pentru juniori mi s-a parut draguta dar in rest… nu e o „banca” in care sa-ti tii banii.

  6
  1
  • #14 Comentariu nou

   Cont blocat cu vreo 4000 lei pe el, suport tehnic la mișto (90% discuții cu boți, intram în contact cu un om doar atunci când începeam să fac panaramă pe twitter), m-au ținut în ping pong cam 9 luni de zile până când fără nicio explicație au „vărsat” banii din cont înapoi în conturile de unde îi primisem și mi-au închis contul de Revolut definitiv. Mi-au făcut un bine, sincer să fiu, there is life after Revolut

   0
   0
 5. #15 Comentariu nou

  De ce a fost blocat contul dvs.?

  0
  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.