Înghesuiala

…da, dragă, şi, cum îţi ziceam, ne-am luat motocicletă. Săptămâna trecută, a adus-o bărbatu-meu acasă marţi. Da. Da, nou-nouţă, din banii luaţi anul trecut de la naşu’… D-aia, Pishro, ca-n reclamă. Cum să fie, e vişină putredă, ştii că-i place culoarea asta, nu ştiu de ce, da’ se dă-n vânt după ea. A, cum e pe motocicletă? Păi… ce să-ţi spun…

E cam înghesuială, la drept vorbind.

12 comentarii Adaugă comentariu

 1. Par asa de fericiti, asa, cu inghesuiala aia cu tot…

  Thumb up 0
 2. Mă întrb ce-o face când o mai avea încă 2-3 pişpirici. Cred că atunci o să-i selecteze pentru plimbare funcţie de…???

  Thumb up 0
 3. nu stiu ce sa zic, poza e frumoasa, surprinde un moment fericit… eu insa i-as lua carnetul si i-as confisca motorul la acest parinte inconstient. cum sa participi in trafic cu trei copii mici pe o motoreta? infiorator.

  Thumb up 0
  • Daca te-ai fi nascut acolo nu gandeai asa ceva. Ai vazut cum arata trenurile din India? Se calculeaza la om/cm la patrat. Oamenilor astora pur si simplu nu ai ce sa le faci. A avea masina dotata cu scaunel pentru copil …….e ceva aiurea si fara sens…..nu cadreaza cu Iranul….ei nu folosesc faruri noaptea daca unul din fata lor are faruri aprinse si tu vrei sa nu circule asta cu copiii pe motoreta. Uita-te numai cum traveseaza….vine masina galbena, el nici pe drum si nici pe trecere nu e. Traveseaza o linie continua…dar nu mai conteaza. Ar trebui sa ia carnetul la 90% din populatie.

   Thumb up 0
  • da, asa este. depinde din ce perspectiva privesti lucrurile.
   sint convins ca in Iran pragul de risc este perceput altfel decat in Romania, sa nu vorbesc de Germania.
   constientizarea riscului vine odata cu cresterea responsabilizarii cetatenilor intr-o societate. probabil ca in Iran, soarta oamenilor este totalmente in mainile lui Allah… daca lui nebunu ala de parinte ii moare un copil din cauza neglijentei lui, nu cred ca se va simti vinovat si responsabil. la fel cum nu cred ca va invata ceva din greseala lui. pentru ca nu-i asa, Allah a dat, Allah a luat. si omul este mic si neputincios in fata vointei LUI…

   Thumb up 0
 4. Nu-i folosita la maxim… aripa din fata este libera.

  Thumb up 0
 5. Putin spus inghesuiala:)))

  Thumb up 0
 6. haidi, nene, că-i mai bine ca-n ratb … :)

  Thumb up 0
 7. Credca in majoritatea Asiei e la fel mentalitatea. Nu cred ca vezi acolo intr-o familie mai multe masini si membri familiei sa circule singuri in masina doar pentru confort. Poate doar cei instariti.

  Thumb up 0
 8. E ceva normal la ei… motocicletele sunt cel mai folosit mijloc de transport acolo :)

  Thumb up 0
 9. Vad ca ai fotografiat numai in sudul Teheranului de ce nu ai pozat si in nordul unde e lume au situatie financiara mai buna,si orasul si arate mult mai altfel ?

  Thumb up 0